Zložili sme maturitu - Nultý ročník 2018 sa vydaril

11.09.2019

Je to tu! Po mesiacoch príprav, očakávania a vzrušenia sme konečne dorazili k vyvrcholeniu nultého ročníka v love sumcov vábničkou na Slovensku pod názvom Sumcový Extrém! Dovoľte mi podeliť sa s vami o to, ako sa tento nezabudnuteľný rybársky zážitok odohral a kto sa stal naším prvým majstrom v tejto úžasnej súťaži.

Začiatok Niečoho Veľkého

Nultý ročník Sumcového Extréme bol očakávaným momentom pre všetkých nadšencov rybolovu na Slovensku. S novými pravidlami, novými prútmi a novým duchom sme sa stretli na Zemplínskej šírave pripravení na to, čo nás čaká. Atmosféra bola nabitá očakávaním a súťažním duchom.

Napätie na Vode

Hneď od začiatku to bolo jasné – tento ročník bude tvrdý boj o titul majstra. Rybári a rybárky vydávali zo seba maximum, zdokonaľovali svoje techniky a nenechali nič náhode. Každý chytaný sumec bol dôkazom ich vášne a oddanosti.

Vyhlásenie Víťaza

A potom to prišlo – ten magický moment, kedy sme vyhlásili víťaza nultého ročníka Sumcového Extréme. S napätím všetci čakali, kto bude ten šťastlivec. A vyhlasujeme s hrdosťou, že prvým majstrom tejto úžasnej súťaže sa stal team Cassovia Silurus z Košíc! Rybárske umenie chalanov, trpezlivosť a šikovnosť ich priviedli k tomuto úžasnému výsledku. Srdečne gratulujeme, ste náš prvý víťaz v love sumcov vábničkou!

Vďaka Patrí Vám Všetkým

Nultý ročník tejto súťaže by nebol možný bez vášho zapojenia a vášho nadšenia pre rybolov. Chceme sa úprimne poďakovať všetkým účastníkom, dobrovoľníkom, a našim sponzorom, ktorí nám pomohli tento sen premeniť na realitu.

Tento rok bol iba začiatkom. Sme presvedčení, že Sumcový Extrém má ešte veľa nádherných ročníkov pred sebou, plných zážitkov a nových priateľstiev.

Nech vám toto nové rybárske dobrodružstvo prináša radost a šťastie na vode. A nezabudnite, aj keď ste nevyhrali, ste všetci víťazi v našich srdciach!

Petrov Zdar! 

Výsledky a fotky TU