Sumcový Extréme 2019 - nový výzva!

15.09.2018

Je to už niečo viac ako rok, odkedy sme spolu zažili náš nultý ročník vábenia sumcov vábničkou a teraz sa môžem so zvláštnym potešením podeliť s vami o ďalšom úžasnom rybárskom dobrodružstve, ktoré sa odohralo na Sumcovom Extréme 2019! Tento rok nás čakala nová výzva, a musím povedať, že ste ju zvládli s gráciou a nadšením.

Napätie stúpalo

S novým názvom a novým duchom sme sa stretli na nádherných vodách Slovenska na Zeplínskej šírave pripravení na rybárske výzvy, ktoré nás čakali. Sumcový Extrem 2019 sľuboval napätie, vzrušenie a veľa smiechu a spoločenských okamihov. A nie sme sklamaní!

Preteky na vode

Všetci ste sa sústredili na svoje prúty, vábničky a samozrejme, na váš cieľ - chytiť toho najväčšieho sumca! Žiadne prekážky a žiadna nepohoda nezabránila tomuto úžasnému podujatiu.

Bolo ohromujúce vidieť, ako všetci súťažiaci zdokonaľovali svoje techniky a snažili sa dosiahnuť svoje najlepšie výkony. Ako usporiadateľ som bol hrdý sledovať vášho súťažného ducha a rybársku vášeň.

 

Poďakovanie patrí vám všetkým

Chcem sa úprimne poďakovať všetkým účastníkom, dobrovoľníkom a sponzorom za to, že ste tento ročník urobili takým úžasným. Bez vášho zapojenia by to nebolo možné
a vaša oddanosť rybolovu je nákazlivá.

Tento rok bol len začiatkom našej rybárskej legendy Sumcový Extrem. Sme nadšení, že môžeme pokračovať v tejto úžasnej rybárskej tradícii a budovať našu komunitu rybárov. Nech vám každý nový rybársky výlet prináša radost a vzácne spomienky na vodu. A dúfam, že sa všetci tešíme na ďalší rok Sumcového Extremu.

 

Petrov Zdar!

Výsledky a fotografie TU