Sumvový Extrém 2020 - adrenalínový festival

16.09.2023

Je to tu! Práve sme ukončili druhý ročník Sumcového Extremu 2020 a nevieme si vynachváliť, aký úžasný to bol rybársky festival. Ak ste náhodou sledovali náš prvý ročník, nechajte sa prekvapiť tým, ako sme sa posunuli ďalej a pridali k festivalu ešte viac vášne, vzrušenia a zábavy.

Vzrušenie na Vode

Rybárske špičky a nadšenci sa stretli na úchvatných revíroch Slovenska, pripravení na náš rybársky maratón. Sumcový Extrem 2020 ponúkol rybárom všetko, čo si mohli priať - od nových rybárskych techník až po vzdelávacie workshopy. A samozrejme, nesmieme zabudnúť na najdôležitejšiu vec - ryby!

Výsledky a naša nová rybárska legenda

Ako usporiadateľ, som veľmi hrdý na všetkých súťažiacich, ktorí priniesli svoje rybárske vášne a snažili sa zdolať sumca, ktorý by zachytil srdce každého rybára. A teraz je čas vyhlásiť víťaza druhého ročníka Sumcového Extremu 2020. Po dlhých a napínavých dňoch rybolovu sa stal naším novým víťazom SV Team! Rybárske umenie chalanov a ich trpezlivosť ich priviedli k tomuto úžasnému výsledku. Gratulujeme vám, ste naša nová rybárska legenda!

Vďaka Patrí Vám Všetkým

Tento druhý ročník bol skutočne úžasný a to vďaka vám všetkým - súťažiacim, dobrovoľníkom a našim sponzorom. Vaša oddanosť rybolovu a rybárskej komunite je obdivuhodná.

Ako sa tento ročník uzavrel, sme nadšení z toho, čo nás čaká v budúcnosti Sumcového Extremu. Dúfame, že sa na nás všetkých tešia nové rybárske dobrodružstvá a nové priateľstvá na našich vodách. Tešíme sa na stretnutie v nasledujúcom ročníku Sumcového Extremu!

 

Petrov Zdar!

Kompletné výsledky a foto TU